Άπαξ και γίνει η πρώτη σύνδεση μιας συσκευής Bluetooth με κάποια συσκευή iOS, η πρώτη μένει στη μνήμη της δεύτερης, όπως είναι και το αναμενόμενο. Έτσι μπορείς να απενεργοποιείς το περιφερειακό Bluetooth και να έχεις τη σιγουριά ότι θα συνδεθεί και πάλι με τη συσκευή iOS με την επόμενη ενεργοποίησή του. Αν ήρθε η ώρα όμως να ρίξεις το βάρος σου σε νέο περιφερειακό ή προτιμάς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιο υπάρχον με άλλη συσκευή, τότε κάπως πρέπει να ξεχαστούν μεταξύ τους οι δυο καλοί «φίλοι».