Έστω ότι κρατάς αντίγραφα ασφαλείας για τη συσκευή σου με iOS. Βασικά, ελπίζουμε να κρατάς γιατί το αντίθετο μπορεί να θεωρηθεί τζόγος. Μπορεί να σβήσεις μια εφαρμογή από τη συσκευή σου και αργότερα, για άσχετο λόγο να χρειαστεί να κάνεις επαναφορά από back up ή να συγχρονίσεις με την εφαρμογή iTunes. Όταν τελειώσεις δεν αποκλείεται να δεις στην ανανεωμένη συσκευή σου την εφαρμογή που είχες σβήσει πριν την επαναφορά. Πώς γίνεται να το γλιτώσεις αυτό όμως;